Марки та моделі авто які варто пригнати з США

Updated 07.06.2023

Марки та моделі авто які варто пригнати з США

Ще на етапі ідеї пригону авто ми задумуємось, чи варто брати саме ту автівку, про яку ми мріяли, чи, все-таки взяти варіант, який буде практичний, вигідний і ліквідний на українському ринку. Спробуємо розібратись, який варіант стане правильним вибором саме для вас.

Почнемо з того, що вибір на американських аукціонах великий. Від супер рідкісних спорткарів і до самих поширених і ходових сімейних і простих авто.

Візьмемо для прикладу якийсь дійсно цікавий і рідкісний автомобіль німецького походження. Наприклад, Audi A7 із дуже поширеним у штатах двигуном 3.0 TFSI. Авто має яскравий і унікальний зовнішній дизайн, потужний бензиновий двигун, просторий багатофункціональний салон і якість німецького автопрому. Ця модель не часто зустрічається на дорогах України і якщо зробити відповідний пошуковий запит на auto.ria.com то до недавніх пір таких автомобілів було близько 100 на всій території нашої країни. Тобто, це дійсно рідкісний екземпляр.

Ціна на нього на 25% вища від популярної A6, яка дуже схожа на А7, але, все ж, це різні авто. Це означає, що коли прийде час продати вашу мрію, знайти покупця буде значно складніше. Адже звичайний автолюбитель буде шукати німецьку якість і потужний двигун і, скоріш за все, він надасть перевагу моделі з нижчою ціною. Умовно не за $25 000, а за $20 000. Рідкісний автомобіль важче продати через те, що покупців на нього набагато менше. Процес може затягнутись і ви змушені будете опускати ціну нижче ринкової. Ви ж втрачати гроші на рівному місці, вірогідно, не захочете.

Інший момент, що стосується цього ж прикладу. Потужність двигуна даного авто 310-330 кінських сил, що дозволяють бути швидшим за 95% авто в потоці. І саме тому вам потрібно буде частенько заправляти свого жеребця — розхід 15-20 літрів по місту це таки забагато. Крім того, двигун має певний ресурс і зовсім не дешевий в обслуговуванні. Тому будьте готові мати кілька тисяч доларів на ремонт.

І не забувайте за етап ремонту. Запчастини на рідкісне авто важко знайти, коштують вони теж дорожче, ніж зазвичай. Відповідно, ви будете неприємно здивовані тим, що ремонт вашої ластівки обійдеться трохи дорожче, просто через те, що це рідкісний і не дешевий екземпляр.

Та якщо це рідкісне авто дійсно ваша мрія — не зволікайте і замовляйте його якомога швидше. Ви платите за емоції та незабутні відчуття від володіння тим, що ви бажаєте. Але, якщо є сумніви, то перед покупкою добре зважте всі “за” і “проти”.

Для іншого прикладу розглянемо недорогий, але також і непопулярний Chevrolet Malibu. Справжній американець має оригінальний дизайн і невелику ціну порівняно з конкурентами.

Але у такого авто є ті ж мінуси, що й у німецької Audi A7. Модель рідко зустрічається на наших теренах і це тягне за собою складність ремонту, адже є мало інформації стосовно всіх проблем, які виникнуть у процесі, які треба буде усунути. І ми не про заміну масла чи ремонту ходової, а про більш унікальні питання, що можуть з’явитись. Наприклад, із двигуном та іншими механізмами, що приводять ластівку в рух.

Також не забуваймо про складність підбору деталей за помірну ціну та за короткий час, що важливо, коли авто використовується не тільки для поїздок на пікнік.

Та й продаж такого авто з часом стане не простим. Адже багато покупців можуть навіть не здогадуватись, що таке авто в принципі існує на ринку України.

В підсумку, ви отримаєте недороге й надійне авто, що може довго вам прослужити, але через свою рідкісність його складно і ремонтувати, і продавати.

Одним із найнадійніших варіантів є пригон авто, яке ліквідне й достатньо популярне на ринку України. Ще на етапі торгу на аукціоні ви можете скористатись перевагою широкого вибору — таких автомобілів продається багато й ваші шанси виграти виграти ставку з помірними пошкодженнями і хорошою ціною значно зростають.

Так само ви уникнете проблем і з продажем вже в Україні. При якісному ремонті та дбайливому ставленні, воно піде з торгів із мінімальним торгом і без нервів. Навіть якщо автівка не в ідеальному стані, ви швидко знайдете покупця, скинувши невелику суму.

Крім того, на популярне авто завжди великий вибір запчастин за прийнятними цінами. Промоніторивши інтернет — чати в соцмережах, тематичні форуми, тощо — ви легко знайдете відповідь на будь-яке питання. А на СТО вашу проблему вирішать набагато швидше, оскільки ваша проблема, швидше за все, вже буде знайома майстрам.

Підсумовуючи, можна сказати, що пригнати, насправді, ви можете будь-який автомобіль.  Але деякі марки й моделі значно простіше ремонтувати і продавати. Також вони будуть більш надійними і не підведудь вас у важливий момент. Але, якщо це ваша мрія, тоді просто дійте — адже бажання створені для того, щоб збуватись і робити вас щасливими). Будьте щасливі і довіряйте тільки перевіреній інформації.

Наостанок ми поділимося списком оптимальних для пригону автомобілів. Але вирішуєте, звісно, ви і тільки ви.

Місце у рейтингу

Марка

Список моделей

Середня ціна

1

Ford

Fusion, Escape, Focus

8000-14000

2

Hyudai

Sonata, Elantra, Tucson, Accent

9000-13000

3

Kia

Sportage, Optima, Sorento, Rio

8000-15000

4

Volkswagen

Passat, Jetta, Golf, Touareg

9000-15000

5

Toyota

Camry, Corolla, Rav4

10000-18000

6

Nissan

Rogue

12000-15000

If you have any questions or suggestions, please let us know via the feedback form,
feedback form and we will be happy to assist you.
Sincerely, the service for verified information and reviews only.

170

Related articles